Vrienden Kinderboerderij

Word Donateur

Steun de Kinderboerderij

Dankzij de steun van vrienden van de kinderboerderij en donateurs kan de kinderboerderij open blijven.
Lees meer...

Afdrukken
PDF

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar op de kinderboerderij, zonder hen kunnen de hekken gesloten worden. Zij zijn iedere dag, wekelijks op de kinderboerderij te vinden. De vrijwilligers –van jong tot oud- helpen bij de verzorging van de dieren, onderhouden de kinderboerderij of helpen met de activiteiten voor kinderen.

Dierverzorging

Het verzorgen van de dieren is veel werk. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die zich graag bezighouden met de verzorging van de dieren. Ze voeren de dieren en maken de hokken schoon. Sommige vrijwilligers komen op een vaste ochtend of dag per week, terwijl andere vrijwilligers komen wanneer ze tijd hebben. Kinderen kunnen ook komen helpen met de verzorging van de dieren.

Klussen

Naast het verzorgen van de dieren zijn er ook vrijwilligers die zich bezighouden met het onderhoud van de kinderboerderij. Voorbeelden van dit werk zijn het onderhouden van de schuren, verven en het maken van dierverblijven.

Aanmelden als vrijwilliger?

Lijkt het je leuk om met dieren en/ of kinderen bezig te zijn? Ben je handig? Heb je groene vingers of kan je goed klussen? En heb je wat tijd over?

Meld je aan als vrijwilliger van de kinderboerderij.

De kinderboerderij heeft de mogelijkheid om konijnen op te vangen van mensen die op vakantie gaan. Konijnenhotel Pluis biedt de mogelijkheid om maximaal tien konijnen per keer op te vangen, Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws over de kinderboerderij en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Ons adres

Kinderboerderij De Klaprooshof
Klaprooshof (t/o 4) 2215DM Voorhout
info@kinderboerderijvoorhout.nl

Secretariaat
Klaprooshof 12 2215 DM Voorhout
NL60 RABO 0141 4141 11
Plan uw route